Μια ευχή για σένα Μία ευχή για όλους !

///Μια ευχή για σένα Μία ευχή για όλους !
412122619_3064097457053639_4110987698192700284_n

Μια ευχή για σένα Μία ευχή για όλους !

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις φίλες και τους φίλους, τα μέλη και τους εθελοντές και εθελόντριές μας που μας συντρόφεψαν αυτό το παγωμένο βράδυ της Κυριακής 17 Δεκέμβρη και μας βοήθησαν να στήσουμε τη μικρή, σεμνή και τρυφερή χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.

Όλοι μας γίναμε για λίγο “παιδιά”, ακούγοντας ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι από την αγαπημένη μας Βάσια μαζί με την τρυφερή μελωδία του ακορντεόν της Βαΐας που τη συνόδευε ενώ στη συνέχεια γράψαμε τις ευχές που στόλισαν το ξεχωριστό φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Joist.

Η φράση που ακούστηκε δυνατά “ο σύλλογος καρκινοπαθών Λάρισας είναι ο πιο υγιής σύλλογος της πόλης” μέσα από την παραδοξότητά της, μας γέμισε όλους κι όλες μας με έκπληξη και συγκίνηση.

Ευτυχώς ο κόσμος μας μοιάζει πως σιγά σιγά μπορεί και να αλλάζει καθώς αρχίζουμε ολοένα και περισσότεροι να συνειδητοποιούμε πως η πραγματική υγεία είναι τελικά πολλά περισσότερα (και πολύ διαφορετικά) από την απουσία απλά και μόνο μιας (οποιασδήποτε) ασθένειας.

Και ειδικά για αυτή μπορούμε να νιώθουμε χαρούμενοι όλοι μας αλλά και να είμαστε και πραγματικά περήφανοι για την “υγεία” αυτού του λατρεμένου συλλόγου και των ανθρώπων του!
Και του χρόνου!!!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email