“Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024”

///“Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024”
443715081_3184306051699445_4794757928493267420_n

“Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024”

Πλήθος κόσμου της πόλης μας συγκέντρωσε η πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

“Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου, αλήθειες και μύθοι στην Ελλάδα του 2024”, που διοργάνωσε το τμήμα ΑΧΕΠΑ Λάρισας “P. Baltis”, την Πέμπτη 23 Μαΐου, στο Ξενοδοχείο Divani Palace, με ομιλητές τον Καθηγητή Αιματολογίας κ. Γεώργιο Βασιλόπουλο, τον Καθηγητή Γυναικολογίας ΕΚΠΑ κ. Θεοχάρη Παπαγεωργίου και τον Καθηγητή Χειρουργικής και Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής κ. Δημήτριο Ζαχαρούλη.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα των AHEPA HELLAS District 25, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Ιατρικού συλλόγου Λάρισας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, ενώ χορηγός της ήταν το Ιασώ Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση που συντόνιζε η δημοσιογράφος κα Μίνα Μαυρογιάννη, χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, ο βουλευτής κ. Χρήστος Καπετάνος, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η κα Ιωάννα Καραβάνα πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, στον οποίο και θα αποδοθούν προς ενίσχυση του έργου του, τα έσοδα από τις χορηγίες της ημερίδας.

 

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email